Möten på Asplund 

i en kreativ & innovativ miljö med personlig service!

Mötesrummet

Mötesrummet är ett chambre separée, ett exklusivt rum för er som vill mötas i lugn och ro under de bästa förutsättningar; oavsett om det handlar om en affärslunch, en heldagskonferens eller en privat middag med bästa vännerna. Passar för dig som gärna vill addera det  lilla extra till mötet. Här kan du njuta av en medveten, fräsch och lyxig måltid. 

Mötesrummet kan du hyra för 360kr ex moms per timme. Plats för max 12 personer.

Heldags konferenspaket med förmiddagsfika med smörgås och kaffe/te, 3-rätterslunch serverad i matsalen, eftermiddagsfika med kaka och kaffe/te 316 kr ex moms per personVill ni äta en  3-rätters affärslunch går det 

utmärkt att välja från menyn nedan.

Atriet

I hotellets atrium har vi möjlighet att ordna med möten och mingel för upp till 200 gäster. Vi kan möblera om för biosittning med scen eller använda oss av den trevliga loungemöbleringen för att skapa en mer avslappnad stämning. Trappan ritad av Gunnar Asplund är en självklar scen i Atriet.


Exempel på lokalhyra 4000 kr ex moms för ett förmiddags event.


I Asplunds matsalar

I våra matsalar kan vi även arrangera möten. Behöver ni en möteslokal till er BRF:s årsstämman eller varför inte ett frukostmöte för hela personalstyrkan?

 I biosittning kan vi duka för upp till 100 personer i ett plan.
Kombinera ert möte med frukost, fika, fest eller middag. Hör av er till oss så skräddarsyr vi efter era önskemål.


Exempel på lokalhyra 4000 kr ex moms för en vardagskväll.

Atriet och våra matsalar kan ej bokas vardagar mellan kl. 11-13, då är de reserverade för våra lunchgäster.


Krydda konferensen med träning


Meckbach träningscenter ger dig möjlighet att smyga in ett välbehövligt träningspass under konferensen. Träningscentret ligger nämligen en trappa ner i samma byggnad som restaurang Asplund.

Efter en god frukost i restaurangen så är ni välkomna på ett roligt och intensivt träningspass med kunnig personal från Meckbach träning. Alla övningar anpassas efter deltagarnas nivå, utifrån träningserfarenhet och skador etc. Ni kan också komma med specifika önskemål (t.ex. ett corepass eller ett pass med inspiration från boxning).

Efter träningspasset finns det tillgång till omklädningsrum, dusch och bastu. Därefter kan ni fortsätta er konferens i restaurangen med lite extra energi i både kropp och huvud.

Pris: 1 800 kr/pass ex moms


Maria Meckbach är f.d. simhopperska på elitnivå. På meritlistan finns bland annat ett antal SM- och NM-guld i höga hopp samt deltagande i världscuptävlingar och europamästerskap. Efter sin idrottskarriär tog hon tränar- och lärarexamen vid Gymnastik- och Idrottshögskolan. Sedan tio år tillbaka har Maria Meckbach bedrivit träning i Hammarby Sjöstad; Sjövillan Motion och Actic+ Maria Meckbach. Meckbach träningscenter i Solna öppnade januari 2015.