Julen på Asplund 2020!

Vi rullar igång julen redan den 27/11 och vi kommer att göra så mycket roliga saker där vi vill lyfta fram julkänslan så mycket vi bara kan. Vi gör stora och små julbord för catering, allt från upplagt på engångsfat för avhämtning till komplett med porslin, dryck, dekor och servispersonal. 

Nytt för i år är en Julmiddag i 7 serveringar. Iden föddes förra julen om att göra en traditionsenlig julmiddag där vi tolkat och skapat innovativa rätter och serveringar.

Välkommen att fira Julen tillsammans med oss på Asplund!

Julmenyer för Catering

Gå på Asplunds julbord hemma!

Varför inte ha ett digitalt julbord tillsammans? Behovet av gemenskap är stort just nu!

Beställ julbord från oss, packat och klart i fint julpaket till varje gäst och boka tid för er gemensamma digital jullunch!

445 kr inklusive moms 

Asplunds Julmingel

Perfekt till minglet på kontoret eller hemma. Denna kan serveras antingen som buffé eller som mingeltallrik. Går utmärkt både som lunch, middag och mitt i mellan!
195kr ink moms

Asplunds Julbord för Catering

Här tillagar vi och packar ett fullskaligt julbord till er. Passar utmärkt både till kontoret som till julfirandet hemma!
445kr ink moms

Asplunds Lilla Julbord för Catering

För er som tycker att sill- och laxbordet är det viktiga på julbordet!
295kr ink moms

Veganskt julbord för catering

Julmenyer som vi serverar hos oss

Hur vi tänker runt en jul med Covid-19

Våra gäster och vår personals hälsa är alltid av högsta prioritet.  Denna jul har vi tänk att vi på Asplund undviker mat i bufféform då det kan finns folk i lokalen som normalt inte umgås.

En sak med Asplunds lokaler är att dom är luftiga och trängsel mellan gäster i matsalen är lätt att undvika.

Vi har valt 2 olika upplägg som går att boka. Julen på Asplund där vi tidigare har haft ett sill- och laxbord följt av en varmrätt och sedan ost och julgodis på buffé. Denna blir nu i 5 serveringar till bordet där alla gäster får sin egna tallrik.

Av en slump förra julen föddes idéen att servera ett innovativt julbord i sju serveringar. Även denna anpassad så att man får sin egna tallrik med våra tolkningar på det traditionella julbordet. Med denna servering vill vi skapa en levande matsal där vi i delar av middagen flyttar ut köket i matsalen och tillagar maten framför gästerna.


Som vanligt så jobbar vi efter en så säker och ren miljö som det möjligt går i jul då handspriten är viktigare än nubben till sillen!

Julen på Asplund

Julen på Asplund där vi tidigare har haft ett sill- och laxbord följt av en varmrätt och sedan ost och julgodis på buffé. Denna blir nu i 5 serveringar till bordet där alla gäster får sin egna tallrik

625kr ink moms 

Asplunds Jullunch

Serveras på vardagar mellan kl. 10,30-13,30, endast förbokning.
415kr ink moms

Julmiddag i sju serveringar

Nytt för i år är denna meny där ni får allt serverat direkt till bordet. Här har vi tolkat våra absoluta julfavoriter och komponerat en riktigt lyxig 7-rättersmeny till er!
795kr ink moms

Veganskt julmiddag i sju serveringar

Nyårsmeny för avhämtning

Vi förbereder allt och ni färdigställer enkelt hemma hos er.