KVALITÉ, SERVICE OCH HJÄRTA!

Fest på Asplund!

En fest kan se ut på så många olika sätt. Det viktigaste för oss är att era förväntningar överträffas och att det blir precis så kul och bra som ni planerat. På Asplund finns möjligheter att vinkla och vrida till det mesta. Vi har upplägg från flera lyckade tillställningar och kommer gärna med förslag och idéer på hur vi gör din fest till just din fest. 

fest på Asplund

Menyförslag uppdelat i säsong

Vi jobbar efter säsongen och har anpassar menyerna nedan för de olika säsongerna. Säsongsmatlagning ger oss möjligheten att utforska nya kreativa smaker! Vi vill omfamna det bästa från varje årstid genom att använda färska och lokala råvaror som är i säsong. Det gör att vi kan skapa smakrika och näringsrika måltider som inte bara smakar fantastiskt utan också stödjer hållbarhet och miljövänlighet.

Säsong

VÅR OCH FÖRSOMMAR

När våren och försommaren närmar sig, öppnar sig en värld av färska ingredienser som lockar till ljusa och fräscha rätter i köket. Den tidiga våren erbjuder ett överflöd av späda grönsaker som sparris, ärter, färska örter och primörer.

Matlagning under våren och försommaren är en hyllning till naturens återfödelse och en tid att njuta av de första skördarna av säsongen. 

Här kommer lite olika förslag på menyer för denna säsong.


Vår- och försommarbröllop

Grillbuffé sommaren 2024

Buffér

Kanapéer

Komponera din egen meny

Säsong 

SENSOMMAR OCH HÖST

Höstskörden erbjuder en mängd frukter och grönsaker och på hösten blir köket en plats av värme och kreativitet. Soppor, grytor och rostade rätter tar platsen i rampljuset. De rika smakerna av rotfrukter och kryddor som kanel, muskotnöt och kryddnejlika tillför djup och komplexitet till rätterna.

Här kommer lite olika förslag på menyer för denna säsong.



sensommar- och höstBRÖLLOP

grillbuffé sommaren 2024

BUFFÉR

KANAPÉER

KOMPONERA DIN EGEN MENY

Säsong

VINTER

När vinterkylan kommer behövs den varma måltiden extra mycket för att skapar en känsla av gemenskap och välbefinnande. 

Under vintern är det vanligt att använda sig av rotfrukter och grönsaker som grönkål, broccoli och rotselleri. Dessa ingredienser kan omvandlas till mustiga grytor, gratänger och soppor som värmer både kropp och själ! Desserter med choklad är ett extra populärt val undervintern! 

Här kommer lite olika förslag på menyer för denna säsong.

vinterBRÖLLOP

BUFFÉR

KANAPÉER

KOMPONERA DIN EGEN MENY

recentioner

våra kunders röster

Läs  genuina recensioner från våra kunder som har valt att dela sina erfarenheter med oss.

Karolin och Jacob
Bröllopsfest på Asplund

"Vi hade en fantastisk dag/kväll, mycket tack vare er med härliga lokaler, super god mat och fantastisk personal. Vi har absolut inget att klaga på. 💖 

Tusen tusen tack igen. Och hälsa Bea och gänget från oss, dom var verkligen helt underbara 😍"

Jan-Erik Bjersbo
60-årsfest på Asplund

"Allt var till belåtenhet, bara positiva kommentarer! Maten var kanon! Servicen toppen!

Många tyckte att ni blandade väldigt goda GT

Själv tycker jag att det var kul att visa Solnabor vad Asplund var, många hade inte en aning om att det fanns!"

Samuel Palmgren
Vice VD på Tumba Byggtjänst AB

"Alltid trevligt att komma hit och smakerna sitter alltid!"