Påskbrunch 2019

Till påsk kommer vi att ha öppet för Påskbrunch på Långfredagen och Påskafton kl 11.30 - 16.00

Kom och fira våren med en välfylld buffé med både varma och kalla rätter, mycket grönsaker och pizzor i världsklass!

Det kommer även att finnas sillar till försäljning i kassan från onsdag den 17 april - lördag 20 april. 

Brödstation med ramslökspesto, vispat smör, örtfärskost samt Västerbottensost

Asplunds inlagda sill med chili, koriander och lime

Matjessill med hackat ägg, brynt smör, rödlök samt gräddfil

Asplunds krämiga sill med jalapeño, tomat och dragon

Krämigt ägg ”Skagen”

Kallrökt lax med citron- och gurksallad samt örtmajonnäs

Grön och vit sparrissallad med nobisdressing

Grönsallad med vinaigrette

Primörsallad med dijonaise och örter

Caesarsallad med parmesan och krutonger

Getostpaj med ruccola, confiterade tomater och zucchini

Salvia- och citrongrillad kalvstek

 

Flat bread Lammicana med kryddig lammfärs, tomat, chimichurri och grillad rökt spetskål

Mini sliders med långkokt kyckling, jalapeñomajonnäs samt chilipicklad gurka

Toast kimchi med mozzarella och kimchikål

American pancakes med sylt, vispad grädde, nutella och kolasås

 

Ostar och dessert

Lagrade ostar med päron- och ingefärskompott samt knäcke

Fruktfat

Mini crème bruleer

Gustavs ostkaka med rårörda bär

Chokladcrème med hallonkompott och torkade hallon

Ljummen rabarberpaj med havresmul och vaniljgrädde

Bondkakor och chokladsnittar

Påskgodis från Cerrys konfektyr

Priser 1–2 år gratis, 3 –12 år 95 kr samt 13 år och uppåt 295kr

OBS från 1:a oktober
är Restaurang Asplund kontantfritt!
Vi tar då kort, presentkort eller swish.


Påskcatering 

På skärtorsdagen, långfredagen samt påskafton kan ni beställa catering av förrättsbuffé, 
varmrätt och dessert.
Hämtas hos oss:
Skärtorsdagen: 08.00 - 15.00 
Långfredagen och påskafton: 11.00 - 16.00 
Beställ via mail eller telefon 08 519 421 00 minst 3 dagar innan. 

Förrättsbuffé

Bröd, smör och Västerbottensost

Asplunds krämiga sill med jalapeño, dragon och tomat

Asplunds inlagda sill med chili, lime och koriander

Kallrökt lax med gurka, citron samt örtmajonnäs

Sparrissallad med nobisdressing

Krämigt ägg ”Skagen”

 

Varmrätt

Marinerad lammytterfilé smaksatt med rosmarin, vitlök och citron

Färskpotatissallad med Dijonsenap, bakade vårlökar, rostade knippemorötter samt körvel

Rostad vitlökssky

Getostcrème

 
Dessert

Vaniljpannacotta med rabarberkompott och havrekrisp

Chokladcrème med hallonkompott samt torkade hallon

Pris 495kr

 

Endast förrättsbuffén

185kr

 

Tillval

Stafva Ockra med päron- och ingefärskompott och knäcke

50kr