Midsommar 2020

I år kommer vi erbjuda midsommarmat för avhämtning. 

Ni skräddarsyr er egen buffé från vår meny nedan. 

Du beställer direkt via länken här  och hämtar upp er mat hos oss på torsdagen den 18 juni mellan kl. 09.00 och 15.00. Exakt tid för avhämtning bestämmer ni i er bokning. Vi har öppnat köksfönstret och lämnar gärna ut maten direkt där.

Beställ senast kl. 15.00 den 17/6 


För er som känner att det kan vara svårt att uppskatta hur mycket man skall beställa av de olika rätterna skulle vi vilja rekommendera att man tänker 1,5 hg per person med sill och ca 1 hg lax per person.
1 hg av tillbehören till äggen räcker till ca 6 ägghalvor. 


Varmt välkomna att fira midsommar med mat från Asplund!


Gustavs nybakade ljusa bröd 45/st

Gustavs filmjölksbröd 45/st

Ramslöksfärskost 30/hg

Senap- och pepparrotssill 28/hg

Krämig Husfrusill med pickles, jalapeño och dragon 28/hg

Matjessill med rödlök, gräslök och gräddfil 28/hg

Asplunds inlagda sill med citron, fänkål och dill 28/hg

Skagenröra 45/hg

Petters Gubbröra 28 /hg

Västerbottenpaj 6–8 bit/paj Hel 225 eller Halv 125

Janssons frestelse (till nattamaten) ½ kg 95

Färskpotatis med dill, citron och smör (ej kokt) 1 kg/25

Gravad lax skivad 60/hg

Petters danska hovmästarsås 28/hg

Varmrökt lax i bit (200 gram bit) 125/bit

Inkokt lax (200 gram bit) med inlagd gurka och dillmajonnäs 125/bit

 

 

Midsommar varmrätt

Mörbakad karré på kravgris med citron- och pepparrotssmör, potatis- och primörsallad smaksatt med ramslök

175/ portion

 

Ostbricka

Brieost, Almnäs tegel och Ädelost (90gram ost) med fröknäcke och hallonkompott 155/port

 

Dessert

Choklad- och hallontryffel 18/ st

Portions Pavlova med mascarpone, marinerade jordgubbar, flädercurd och krasse 75/ port